Najnovšie recenzie zo sekcie Aróma difuzéry
SUPER
Nesplnil moje očakávanie.
Nebola som spokojná.
- Jednoduché ovládanie
- Pekný vzhľad
- Žiadne som nezistila
Pekný vzhľad, intuitívne ovládanie, jednoduchá údržba a manipulácia. Veľmi pekný doplnok do domácnosti, krásne prevonia byt a vytvorí príjemnú atmosféru doma. Podľa potreby sa dá zvoliť farba podsvietenia alebo sa dá úplne vypnúť, rovnako aj pri pare, dá sa zvoliť intenzita. Ak je nádržka na vodu prázdna, zariadenie sa samo vypne.
- Led podsvietenie
- Pekný design
- žiadny
Tesla Aroma Diffuser AD100 je nielen difuzér, ale aj dizajnový kúsok, ktorý skrášli váš interiér. Elegantný minimalistický design s efektom dreva sa hodí k akémukoľvek štýlu zariadenia. Difuzér má LED podsvietenie, z ktorého si môžete vybrať jednu zo 7 farieb, takže si môžete vytvoriť dokonalú atmosféru pre každú náladu.
- Krásny vzhľad
- Jednoduché ovládanie
- Jednoduché čistenie
- Nekompatibilita s aplikáciou - možno dočasný problém
- Oproti iným trochu hlučnejší
Aroma Diffuser má nádherný dizajn, veľmi pekné spracovanie s imitáciou dreva sa hodí do každého interiéru. Dvoma tlačidlami sa ľahko ovláda a vyberá správny režim. Mala som ho umiestnený vo väčšej miestnosti, kde sa vôňa strácala, po premiestnení do menšej miestnosti bola účinnosť fantastická.
Bohužiaľ sa mi nepodarilo prihlásiť do aplikácie TESLA, snáď sa to zlepší
- Dizajn
- Jednoduchosť ovládania
- Podsvietenie
- Dva režimy ovládania
- Vyššia cena
Už nejaký čas som popukoval po aróma difuzéri a môžem povedať, že tento od spoločnosti Tesla je úplne skvelý. Je to presne to, čo som hľadal. Môžete si nastaviť z 2 režimov, ak nechcete, aby bežal stále, dá sa nastaviť prerušovane, čo veľmi oceňujem. Účinnosť je dobrá, príjemne prevonia izbu, v ktorej sa difuzér nachádza. Použitie zvládne úplne každý, je to jednoduché. Čo sa týka dizajnu, vyzerá veľmi pekne a hodí sa vlastne všade a má aj 7 režimov podsvietenia, čo vyzerá dobre.
- Tichá prevádzka - ultrazvukový pohon
- Výdrž na jednu nádržku (150 ml)
- Automatické vypnutie, keď je nádržka prázdna
- 2 typy prevádzky
- Jednoduché ovládanie pomocou dvoch tlačidiel
- Veľkosť a výkon do 20 m²
- Súčasťou balenia je len kábel USB-A bez adaptéra.
- Farba kábla - mne by sa páčil tmavý alebo vo farbe difuzéra
Difuzér dokáže regulovať množstvo vypúšťanej pary v dvoch režimoch, a to buď nepretržite, alebo prerušovane. Chvíľu po zapnutí je vôňu cítiť na druhej strane miestnosti klasických rozmerov, pričom je zaručená účinnosť v miestnostiach s rozlohou do 20 m². Ultrazvukový difuzér vytvára veľmi jemnú hmlu a vďaka nádržke s objemom až 150 ml vydrží niekoľko hodín, pri prerušovanej prevádzke dokonca dvakrát dlhšie, až 10 hodín.
Aróma difuzér sa skladá z dvoch častí, spodná časť obsahuje 150 ml nádržku, 2 ovládacie tlačidlá, konektor na napájanie a horná časť je veko s výdychom a LED podsvietením s možnosťou výberu až zo 7 farieb alebo samovoľného prepínania farieb. Samotný difuzér je v imitácii dreva, takže je vhodný ako doplnok do bytu.
- Pekný vzhľad, dokonalá dekorácia
- Ideálna veľkosť
- rýchle prevoňanie miestnosti
- USB adaptér nie je súčasťou balenia
"Difuzér je naozaj príjemný, rýchlo a účinne prevonia celú menšiu miestnosť. Oceňujem okrem nepretržitej prevádzky aj prerušovanú prevádzku, ktorá je vhodná najmä na noc (20s para, 10s pauza). Nemusíte sa báť, je naozaj tichý. Ďalšou výhodou je, že sa naozaj vypne, keď dôjde voda. Jeho dizajn pôsobí upokojujúcim dojmom. komu by vadilo farebné svetlo, môže ho vypnúť.
Zapája sa pomocou USB-A kábla. Jedinou nevýhodou je absencia USB-A adaptéra. Ten má však doma každý vďaka svojmu mobilnému telefónu."
- Jednoduchosť
- Farba
- Tichý
- vzhľad
Jednoduché použitie, vzduch rýchlo prevonia. jednoduchá manipulácia sa skladá z dvoch častí tlačidlá fungujú tak, ako by mali ..zvuk nie je takmer počuť, že aróma lampa funguje. tvar za mňa by mohol byť trochu lepší je taká obyčajná, ale niektorým to môže vyhovovať. je pre nenáročných
- Dizajn
- Podsvietenie
- Ovládanie
Tovar prišiel v poriadku, nie rozbitý. Bol dobre zabalený. Designovo sa mi páči. Podsvietenie vyzerá zaujímavo, len vychádzajúcej pary by mohlo byť viac - je to také decentné a teda málo efektné. Vzduch osvieži a prevonia miestnosť, ale mám problém s ovládaním.
- tichý
- vytvára aerosól
- príjemné farebné prevedenie
- vlastný adaptér
- dostatočne veľká nádoba na vodu
- nepribalené vonné oleje
kupované ako darček, obdarovaný je spokojný
Spĺňa všetko čo malo
- Spokojnosť
Jediná nevýhoda je že treba ho mat pod prúdom, ale baterkovy by som nechcela
- spĺňa predstavy
Super vonia, príjemná vôňa
krásna vôňa
rozvoňal cely byt
Zaujala ma vôňa produktov areon v jednom ubytovacom zariadení
- Najkrajšia vôňa
- tyčinky voňajú aj keď v nádobke už nie je vôňa
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »